tarieven en retourbeleid

De cost gaat voor de baet uit

Entreeprijzen

€ 11,20standaard
€ 9,20 met kortingspas
€ 7,50 bij kinder- en jeugdfilms
€ 0,00vrijkaart, uitnodiging en filmhuis-vrijwilligers
€ divers – bij acties, speciale programma's en kortingsbonnen


Er kan een toeslag gelden bij zeer lange films en speciale voorstellingen.

Bij een kaartje met korting, moet je ter controle in het Filmhuis altijd de bijbehorende kortingspas kunnen tonen.

Gekochte plaatsen zijn in de regel geplaceerd, wat betekent dat je bij aankoop al een stoel in de zaal kiest.

Een e-ticket kopen

In het Filmhuis is geen kassa. Je kunt alleen een film bezoeken door vooraf een kaartje te kopen. Dat kan op onze site met iDeal, een creditcard of een Nationale Bioscoopbon. Hoe dat werkt is te lezen onder Hulp bij e-tickets. Als alternatief kan je kaartjes ook (op papier) kopen aan de balie van het cadeau-winkeltje Jantje zag eens pruimen hangen (op de Dubbele Buurt in Gouda). Zij zijn de hele week tijdens winkeltijden open.

Kaartje retour?

Wanneer je verhinderd bent en het kaartje tijdig vooraf annuleert, dan sturen wij per mail een digitale tegoedbon in de vorm van een kortingscode. Deze kun je bij een volgende aanschaf van een e-ticket besteden. We rekenen bij annuleren € 1,50 administratie-kosten per e-ticket.

Annuleren kan per mail en kan het makkelijkst door te replyen op de mail met het e-ticket. Deze moet uiterlijk een uur voor aanvang van de voorstelling bij ons binnen zijn, onder vermelding van de reden van annulering en het bestelnummer. We verwerken annuleringen (later) op werkdagen.

Ziek?

Wanneer je op de dag van je filmbezoek ziekteverschijnselen hebt en bijvoorbeeld moet hoesten, dan verzoeken we je vriendelijk thuis te blijven. Bij voorbaat dank!

netwerk

In Gouda kijken naar Europa

Alle films en voorstellingen

Via homepage en de filmagenda

Hoe vind ik mijn film?

Op de Homepage staan alle films. In de Filmagenda vind je alle voorstellingen voor vandaag en morgen waar je kunt doorklikken naar het overzicht van alle dagen. Met het kalendertje spring je meteen naar een bepaalde datum. En als achtervang is er een zoekfunctie.

Lees verder  

Naar de film

In het Filmhuis is geen kassa

Kaartje vooraf kopen

U kunt het Filmhuis alleen bezoeken met een vooraf gekocht kaartje. In het Filmhuis is geen filmkassa meer en reserveren is niet mogelijk. Bij het kopen van uw e-ticket kiest u meteen uw stoel. Dat kan makkelijk online op onze website, maar ook aan de balie van het cadeau-winkeltje ‘Jantje zag eens pruimen hangen’ aan de Dubbele Buurt in Gouda.

Klap uit  

Lees verder  

online kassa

Tarief en stoel kiezen, betalen, mailbox checken

Hulp bij e-tickets

Een filmkaartje kopen kan op deze site. Kies een voorstelling door op een rood blokje te klikken in de filmagenda of op de filmpagina. Je komt dan in ons ticketsysteem. Een e-ticket is daar zo geregeld. We leggen graag stap voor stap uit hoe dat gaat…

Lees verder  

Naar de film

Het leukste cadeau in het donker

Een film cadeau

Koop online een Filmhuisbon om cadeau te geven. Je kunt het bedrag zelf kiezen. De enige andere cadeaubon die je bij ons kunt verzilveren is de Nationale Bioscoopbon.

Lees verder  

kortingskaart of twee…

Een leuke manier om ons te steunen

Filmpassie

Met een kortingspas steun je het Filmhuis en betaal je €2 minder voor een filmkaartje.

Lees verder  

Hallo

Vraag of opmerking?

Mail of bel ons