Naar het Filmhuis

jouw bezoek in een notendop

Goed om te weten

De deur van het Filmhuis gaat pas 30 minuten voor aanvang van de film open – kom dus niet te vroeg, zeker niet bij regen. Na de filmstart is de voordeur gesloten en kunnen we je echt niet meer ontvangen, ook niet als je aanbelt. En na afloop van elke film is het Happy Hour (30% korting bij de bar).

Lees verder  

Naar het Filmhuis

Gezellig overblijven

Altijd Happy Hour

Voorstelling voorbij. Maak even pas op de plaats voordat je weer naar huis gaat en laat de film met elkaar wat bezinken. Daarvoor is na elke film, overdag of 's avonds, de foyer nog een uur open. Blijf dus gerust nog even gezellig napraten en van gedachten wisselen over wat je net gezien hebt. Wij geven je na de film bovendien 30% korting op elk drankje. 

Klap uit  

Lees verder  

Naar het Filmhuis

Lekker en verantwoord

Fijne espresso

Op onze bar staat een klassieke Italiaanse koffie-machine. Daarmee bereiden we voor jou espresso, cappuccino, koffie verkeerd en natuurlijk ook een gewone kop koffie. De smakelijke koffiebonen die we hiervoor vers malen zijn biologisch en fair-trade (Rainforest Alliance) en zelfs CO2-neutraal gebrand. Aan de bar schenken we verder een ruime keus aan (non)alcoholische drankjes.

Klap uit  

Naar het Filmhuis

Lopen, fietsen of met de auto

Gratis parkeren

Lopend, fietsend of met de auto kom je makkelijk naar het Filmhuis en parkeren is bovendien gratis.

Lees verder  

Naar het Filmhuis

Één hoog in een oud gebouw

Beperkt toegankelijk

Het Filmhuis bevindt zich op de eerste verdieping van een oud schoolgebouw en is daardoor beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder-validen. Wel is er een traplift.

Lees verder  

Hallo

Vraag of opmerking?

Mail of bel ons  

netwerk

In Gouda kijken naar Europa