Naar de film

Het leukste cadeau in het donker

Cadeaubonnen

Het Filmhuis heeft eigen (digitale) cadeaubonnen, waarvan je de waarde zelf kan kiezen. Daarnaast accepteren we ook de ‘Nationale Bioscoopbon’. Alle andere bioscoopbonnen en waardebonnen kan je in het Filmhuis niet gebruiken.

Een Nationale Bioscoopbon is geldig bij alle bioscopen en bijna alle filmtheaters in Nederland en die koop je hier

Bonnen verzilveren

  • Een Filmhuisbon verzilveren doe je bij de aankoop van een filmkaartje in het ‘Mandje’ (de stap nadat je een stoel hebt gekozen). Je kunt jouw code dan intikken in het vakje ‘kortingscode’ en vervolgens klikken op Activeren. Als er nog geld van de cadeaubon over blijft, krijg je een tegoedcode met de resterende waarde op hetzelfde mailadres dat je voor het e-ticket gebruikt.
  • De Nationale Bioscoopbon kan je ook verzilveren bij het kopen van een filmkaartje, maar dat doe je pas in de allerlaatste stap, bij de betaling via Mollie, nadat je in het Mandje op ‘bevestigen’ hebt gedrukt.
      

Alle films en voorstellingen

Via homepage en de filmagenda

Hoe vind ik mijn film?

Op de Homepage staan alle films. In de Filmagenda vind je alle voorstellingen voor vandaag en morgen waar je kunt doorklikken naar het overzicht van alle dagen. Met het kalendertje spring je meteen naar een bepaalde datum. En als achtervang is er een zoekfunctie.

Lees verder  

Naar de film

In het Filmhuis is geen kassa

Kaartje vooraf kopen

U kunt het Filmhuis alleen bezoeken met een vooraf gekocht kaartje. In het Filmhuis is geen filmkassa meer en reserveren is niet mogelijk. Bij het kopen van uw e-ticket kiest u meteen uw stoel. Dat kan makkelijk online op onze website, maar ook aan de balie van het cadeau-winkeltje ‘Jantje zag eens pruimen hangen’ aan de Dubbele Buurt in Gouda.

Klap uit  

Lees verder  

online kassa

Tarief en stoel kiezen, betalen, mailbox checken

Hulp bij e-tickets

Een filmkaartje kopen kan op deze site. Kies een voorstelling door op een rood blokje te klikken in de filmagenda of op de filmpagina. Je komt dan in ons ticketsysteem. Een e-ticket is daar zo geregeld. We leggen graag stap voor stap uit hoe dat gaat…

Lees verder  

kortingskaart of twee…

Een leuke manier om ons te steunen

Filmpassie

Met een kortingspas steun je het Filmhuis en betaal je €2 minder voor een filmkaartje.

Lees verder  

tarieven en retourbeleid

De cost gaat voor de baet uit

Entreeprijzen

Naast het standaard-tarief bestaan nog andere entreeprijzen en kortingen. Soms is er een toeslag. En ben je verhinderd, dan kunnen we je een tegoedcode sturen voor een volgend bezoek.

Lees verder  

Hallo

Vraag of opmerking?

Mail of bel ons  

netwerk

In Gouda kijken naar Europa