Naar de film

In het Filmhuis is geen kassa

Kaartje vooraf kopen

Je kunt het Filmhuis alleen bezoeken met een vooraf gekocht kaartje. In het Filmhuis is namelijk geen filmkassa

Bij het kopen van het e-ticket kies je meteen een stoel uit. ‘Gewoon’ reserveren zonder een kaartje te kopen is daarom geen optie. Een digitaal filmkaartje regel je makkelijk online op deze website. Hoe dat werkt kun je stap voor stap lezen onder Hulp bij e-tickets.

Er kunnen goede redenen zijn dat een digitaal kaartje kopen geen optie is. Bijvoorbeeld als je zelf geen internet hebt of niet online kunt betalen, maar ook als je geen printer èn geen smartphone hebt om een kaartje te laten zien bij de entree. 

Je kunt dan als alternatief bijna de hele week een papieren kaartje kopen aan de balie van het cadeau-winkeltje ‘Jantje zag eens pruimen hangen’ aan de Dubbele Buurt in Gouda. Zij zijn in de regel elke werkdag en op zaterdag geopend tijdens winkeltijden.

Alle films en voorstellingen

Via homepage en de filmagenda

Hoe vind ik mijn film?

Op de Homepage staan alle films. In de Filmagenda vind je alle voorstellingen voor vandaag en morgen. Of klik door naar het overzicht van alle dagen. Met het kalendertje spring je meteen naar een bepaalde datum. En als achtervang is er een zoekfunctie.

Lees verder  

online kassa

Tarief en stoel kiezen, betalen, mailbox checken

Hulp bij e-tickets

Een filmkaartje kopen kan op deze site. Kies een voorstelling door op een rood blokje te klikken in de filmagenda of op de filmpagina. Je komt dan in ons ticketsysteem. Een e-ticket is daar zo geregeld. We leggen graag stap voor stap uit hoe dat gaat…

Lees verder  

Naar de film

Het leukste cadeau in het donker

Een film cadeau

Koop online een Filmhuisbon om cadeau te geven. De enige andere cadeaubon die je bij ons kunt verzilveren is de Nationale Bioscoop.

Lees verder  

kortingskaart of twee…

Een leuke manier om ons te steunen

Filmpassie

Met een kortingspas steun je het Filmhuis en betaal je €2 minder voor een filmkaartje.

Lees verder  

tarieven en retourbeleid

De cost gaat voor de baet uit

Entreeprijzen

Naast het standaard-tarief bestaan nog andere entreeprijzen en kortingen. Soms is er een toeslag. En ben je verhinderd, dan kunnen we je een tegoedcode sturen voor een volgend bezoek.

Lees verder  

Hallo

Vraag of opmerking?

Mail of bel ons  

netwerk

In Gouda kijken naar Europa