online kassa

Tarief en stoel kiezen, betalen, mailbox checken

Hulp bij e-tickets

Heb je zelf geen internet of kan je niet online betalen, maar ook als je geen printer èn geen smartphone hebt, dan kan je een kaartje 'op papier' kopen aan de balie van het cadeau-winkeltje Jantje zag eens pruimen hangen aan de Dubbele Buurt in Gouda. Zij zijn in de regel elke werkdag en op zaterdag geopend tijdens winkeltijden.

Een filmkaartje kopen kan via deze site. Hoe ons ticketsysteem werkt leggen we hier stap voor stap uit.

Kies vooraf een voorstelling van een film in de filmagenda of op de betreffende filmpagina en klik op het rode blokje met aanvangstijd(en). Je komt nu in ons ticket-verkoopsysteem.

In drie stappen regel je vervolgens een e-ticket:

Stap 1: aantal kiezen

Voer het gewenste aantal kaartjes in.

Kies vervolgens direct onder "aantal kaartjes" voor elk kaartje de juiste kaartsoort. Het tarief ‘Standaard’ is voorgeselecteerd, maar als je bijvoorbeeld donateur bent, kies je hier voor 'Donateur' (en vul je de gevraagde gegevens in). Je ziet alle kaart-opties door op het menuutje te klikken.

Stap 2: een plek kiezen

Op de zaalplattegrond klik je op de gewenste stoel(en).

Tevreden met jouw keuze? Klik dan onder de plattegrond op de knop “In mandje”.

Stap 3: controleren en betalen

In het volgende schermpje krijg je een overzicht van de bestelling te zien. Je kunt hier alsnog kaartjes verwijderen of jouw stoelkeuze aanpassen.

Als je een kortingscode met een bepaalde waarde in euro's hebt, vul deze dan in het betreffende vakje in en – niet vergeten! – klik daarna bovendien op activeren. Het totaalbedrag wordt dan aangepast.

Nadat je jouw email-adres hebt ingevuld en bevestigd in het tweede email-vakje, klik je op de knop Bevestigen om de kaartjes te betalen via iDeal, creditcard of Nationale Bioscoopbon.

Klaar!

Je ontvangt een mail met de digitale kaartje(s). Bij je filmbezoek controleren we jouw e-ticket bij de entree. Deze kan je op jouw smartphone of op papier aanbieden.

    Veel plezier bij de film

Voor de volledigheid

Voor een e-ticket is een emailadres vereist. Je ontvangt het online kaartje namelijk in jouw Inbox.

Als je een kaartje met korting koopt (bijv. als donateur) moet je ter controle in het Filmhuis altijd het bijbehorende pasje kunnen tonen.

Alle films en voorstellingen

Via homepage en de filmagenda

Hoe vind ik mijn film?

Op de Homepage staan alle films. In de Filmagenda vind je alle voorstellingen voor vandaag en morgen. Of klik door naar het overzicht van alle dagen. Met het kalendertje spring je meteen naar een bepaalde datum. En als achtervang is er een zoekfunctie.

Lees verder  

Naar de film

In het Filmhuis is geen kassa

Kaartje vooraf kopen

U kunt het Filmhuis alleen bezoeken met een vooraf gekocht kaartje. In het Filmhuis is geen filmkassa meer en reserveren is niet mogelijk. Bij het kopen van uw e-ticket kiest u meteen uw stoel. Dat kan makkelijk online op onze website, maar ook aan de balie van het cadeau-winkeltje ‘Jantje zag eens pruimen hangen’ aan de Dubbele Buurt in Gouda.

Klap uit  

Lees verder  

Naar de film

Het leukste cadeau in het donker

Een film cadeau

Koop online een Filmhuisbon om cadeau te geven. De enige andere cadeaubon die je bij ons kunt verzilveren is de Nationale Bioscoop.

Lees verder  

kortingskaart of twee…

Een leuke manier om ons te steunen

Filmpassie

Met een kortingspas steun je het Filmhuis en betaal je €2 minder voor een filmkaartje.

Lees verder  

tarieven en retourbeleid

De cost gaat voor de baet uit

Entreeprijzen

Naast het standaard-tarief bestaan nog andere entreeprijzen en kortingen. Soms is er een toeslag. En ben je verhinderd, dan kunnen we je een tegoedcode sturen voor een volgend bezoek.

Lees verder  

Hallo

Vraag of opmerking?

Mail of bel ons  

netwerk

In Gouda kijken naar Europa