Over ons

Non-profit dankzij inzet van velen

Vrijwilligers

Filmhuis Gouda is een vrijwilligersorganisatie. En we zijn altijd wel op zoek naar nieuwe medewerkers. Lijkt je dat wat, meld je dan aan!

Non-profit

Het Filmhuis is elke dag geopend en draait zowel overdag als 's avonds films. Omdat we een non-profitorganisatie zijn kan dat alleen dankzij de enthousiaste inzet van onze ruim 75 vrijwilligers. Zij verzorgen alle werkzaamheden die nodig zijn voor, tijdens en na een voorstelling. Ze zijn gastheer of -vrouw, projecteren de films en serveren jouw drankje bij de bar. Daarnaast zijn er nog mensen die meewerken aan publiciteit, de website, de administratie en andere zaken.

Meehelpen?

Met enige regelmaat komt er een plekje vrij voor een nieuwe vrijwilliger. Ben jij de enthousiaste gastheer/-vrouw die wij zoeken (en minstens 20 jaar oud)? Heb jij het in je om onze bezoekers in de watten te leggen, als operateur of achter de bar? En heb je daar drie keer per vier weken plek voor in je agenda? Word dan een van onze plm. tachtig vrijwilligers. Neem voor meer informatie en aanmelden gerust contact met ons op.

Over ons

een organisatie met een doel

Onze stichting

Het Filmhuis is een non-profit zonder subsidie, wordt gerund door vrijwilligers, heeft een mooi doel en is bovendien een erkend goed doel.

Lees verder  

Culturele ANBI

Het Filmhuis voordelig steunen

Hoe schenken werkt  

Over ons

Jouw gegevens en de AVG

Cookies en Privacy

Onze site plaatst geen cookies, alleen op het moment dat je een kaartje koopt. Over hoe we omgaan met gegevens, lees je in onze Privacy-verklaring.

Lees verder  

netwerk

In Gouda kijken naar Europa

Hallo

Vraag of opmerking?

Mail of bel ons