Karla en Katrine icon_trailer.png

Karla gaat op vakantie met haar familie. Zou haar vriendin Katrine nog meegaan? Ze hoopt het zo. Ze hebben elkaar de laatste tijd weinig gezien en nu wil ze dat goedmaken. Ha, daar is Katrine! Nu kunnen ze vertrekken naar het zomerhuis. Als ze ‘s middags aankomen, gaan de meisjes naar het dorp. In het bos worden ze tegengehouden door twee vervelende jongens. Maar ook Jonas komt langs en hij weet de jongens weg te jagen.
Een paar dagen later komen de meisjes Jonas weer tegen en hij neemt ze mee naar een afgelegen huis. Daar vinden ze allerlei gestolen spullen uit de supermarkt. Jonas vertelt dat de eigenaar hém verdenkt. Maar als diezelfde jongens uit het bos aankomen, weten ze wie de echte daders zijn. Snel vluchten ze het huis uit.
’s Avonds bij het kampvuur krijgen de meisjes ruzie. Katrine vindt dat Karla alleen maar oog heeft voor Jonas. Hun plan om ‘s nachts met z’n drieën de dieven bij de supermarkt op te wachten, gaat dan ook niet door. De volgende dag leggen ze de ruzie bij en voeren ze hun plan alsnog uit. Weten ze die rotjongens te snappen?
KARLA EN KATRINE is een echte familiefilm vol spanning en humor. De Deense film is een vervolg op KARLA’S WERELD die we vorig jaar tijdens Cinekid draaiden.